Sonja de Ridder

Is een veelzijdige fotokunstenares met een heel herkenbare eigen stijl en een indrukwekkend portfolio.

Hoewel zij met haar modelfotografie al lange tijd een belangrijke bijdrage levert aan de Post Nuclear Steam shows en aan Rosies Art, is zij van veel meer markten thuis. Zo is haar naam vooral bekend vanwege haar prachtige fotocollages en slaat zij voor Venus Preserved met een serie prachtige hoofdtooien wederom nieuwe wegen in.

                               Rosa Bohaemia / Rosies Art


Rosies Art is het eerste steampunk designlabel van Nederland dat zich helemaal richt op eigen, exclusieve  handgemaakte items.

De collecties komen tot stand onder leiding van aan de Willem de Kooning Academie afgestudeerde hoofdontwerper Rosa Bohaemia. Haar werk kenmerkt zich door unieke en technisch ingewikkelde designs waaraan duidelijk te zien is dat de kledingstukken met veel liefde gemaakt worden in het atelier in Utrecht


In 2012 is voor het eerst gewerkt met stagiaires. Zij hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het tot stand komen van de collectie, zowel op het gebied van productie als design.


Nathalie van Til, 19 jaar, derdejaars aan het Landstede college in Zwolle. Zij studeert dit jaar af als allround medewerker mode maatkleding. Haar persoonlijke interesse ligt bij Lolita en teakwon-do.


Bamba Matondo, 20 jaar, tweedejaars aan het ROC van Tilburg, studeert voor specialist mode maatkleding en heeft daarnaast een grote liefde voor het ontwerpen van kleding.

Hij is al lange tijd een bekend gezicht in de gothic scene, zijn persoonlijke voorkeur ligt bij het Victoriaanse deel van de gothicstijl.


Martina Parhan, 19 jaar, tweedejaars aan het ROC van Amsterdam studeert voor allround medewerker/specialist mode maat kleding. Met haar grote liefde voor theater en acrobatiek heeft zij al eerder ervaring opgedaan  bij de musical Zorro en als acteur bij onder andere Walibi. Haar voorliefde ligt bij kostuumontwerp. Het Post Nuclear Steam Collectief Presenteert:
Post Nuclear Steam
-
Venus Preserved
Contact.html
http://web.me.com/mauritsthiel/Post_Nuclear_Steam_-_Arcane_Journeys/Gallery.html
PNS_2011.html
Pers.html
Webshop.html
PNS_2012.html
PersPers.html
WebshopWebshop.html
GalleryGallery.html
ContactContact.html
PNS 2011PNS_2011.html
PNS 2012PNS_2012.html
De_Show.html
De ShowDe_Show.html
Voor meer informatie, zie www.rosiesart.nl !http://www.rosiesart.nl
Voor meer informatie, zie www.sonjaderidder.nl !http://www.sonjaderidder.nl

Xarah von den Vielenregen

Is een gerenommeerd en zeer veelzijdig Burlesque kunstenares uit Berlijn.

Haar naam is sinds jaar en dag een begrip in alternatief Nederland.

Hoewel zij zichzelf als een kameleon steeds opnieuw uitvindt en presenteert,  weet zij haar  publiek steevast te betoveren.

Magisch, hypnotisch en altijd elegant!

Voor meer informatie, zie www.xarah.de !http://www.xarah.de

Juul Thijssen

Begon op jonge leeftijd met balletlessen en breidde na een tijdje uit met jazz- en moderne dans. Tijdens haar studie Engels aan de Radboud universiteit danste ze een aantal jaren bij het moderne dansgezelschap PIUM. Daarna deed ze de opleiding Docent Dans aan ArtEZ dansacademie Arnhem, waar ze breed afstudeerde in de vakken jazz, klassiek, modern en kunsteducatie. Ze is een beginnend docente met een passie voor (amateur)danskunst en interdisciplinariteit en oog voor de individuele leerling.


In 2011 en 2012 danste zij als  performer mee in de Post Nuclear Steam show. Voor Post Nuclear  Steam-Venus Preserved  treedt zij  op als de choreografe van de show.

Beatrice Baumann

Met de sensuele kunst van het contact jongleren ontvoert de Berlijnse kunstenares Beatrice Baumann je  naar haar magische wereld.

De glazen bollen die speels en schijnbaar moeiteloos over haar lichaam zweven laten je aandacht niet meer los.

Pure discipline en absolute beheersing laten de bollen  als bij toverslag op gracieuze wijze over haar armen en benen vloeien en verdwijnen en verschijnen in een  verleidelijke dans.

Begeleid door contrastrijke, sfeervolle muziek,  zoekt zij de  fascinerende grens op tussen mens en machine, beweging en  stilstand, sensualiteit en  discipline.

Beatrice Baumannhttps://www.facebook.com/pages/Beatrice-Baumann-aka-Beatritsche-Kontaktjonglage/284628904918843

Picture by Paul Silver

Thiadmer van Galen

Thiadmer van Galen is reeds lange tijd  beeldend kunstenaar en professioneel decorontwerper. Daarnaast  heeft hij ook uitgebreide ervaring als  decorbouwer, stagehand, schrijver en theatertechnicus. Zijn werk is kenmerkend door het spanningsveld tussen industriele en biologische elementen in zijn machine-achtige installaties.

Al sinds de eerste  Post Nuclear Steam show in 2011 heeft hij een enorme bijdrage geleverd aan het concept , in de vorm van prachtige decors.

Sturm Schwarzblut

Sturm Schwarzblut is vooral bekend als  toetsenist van de Steampunk Industrial band Schwarzblut. Daarnaast heeft hij echter ook ervaring als cameraman en videokunstenaar. Zijn werk is  onder andere te bewonderen tijdens optredens van Schwarzblut. Sinds 2012 heeft hij echter ook een enorme bijdrage geleverd aan de Post Nuclear Steam modeshows, in de vorm van prachtige videokunst.

Schwarzbluthttp://www.schwarzblut.com/Schwarzblut/news.html

Angela Boeijen

Angela is een ervaren Orientaals danseres. Zij is thuis in veel verschillende Orientaalse dansen en vaak te zien als onderdeel van buikdansgroep Aziza. Naast klassieke Orientaalse dansvormen is zij ook thuis in het populaire moderne Tribal Fusion dans.

De modellen

Lara Aimee

Photo by Me-chiel

Tamar van der Linden

Photo by Yvette Leurs

Kari v.d. Voort

Photo by Maan Limburg

Amesbury Rose

Loes

Photo by Maan Limburg

Corine Smit

Photo by Frank Doorhof

Ruben Draque

Photo by Frank Doorhof

Max Sjenitzer

Iris

Photo by Tomas Fransen and Angela Fransen

Gaia Valentina

Photo by Maan Limburg

Iris

Photo by Tomas Fransen and Angela Fransen

Maan Limburg

Saskia Higler

Lizzy Meow

Photo by Verena Mandragora

Sebastiaan Hoogendoorn

Joel Schmitz

Photo by Tomas Fransen and Angela Fransen

Schoenen mogelijk gemaakt door:

Fabian von Gelder

Leonie

Photo by Haas&Co