Post Nuclear Steam-Venus Preserved

is Rosies Arts oneindige steampunk sprookje- exclusief te zien op het Summer Darkness festival.

Aan de show werd in het verleden al vaak gerefereerd als “het meest enthousiast ontvangen fashion event van Summer Darkness!” en trekt veel artistieke geesten aan.

Het initiatief voor de Post Nuclear Steam trilogie ontstond uit de wens van Rosies Arts steampunkdesigner Rosanna Hoogendoorn om kunst en creativiteit terug te brengen in de underground subculturen door het werk van getalenteerde jonge kunstenaars samen te smeden tot 1 multidisciplinaire steampunk/kunstmodeshow.

Haar initiatief resulteerde in een serie unieke steampunk events waar fashion design, performance kunst, decorontwerp, videokunst, sieradenontwerp en kostuumontwerp worden verenigd onder 1 concept.

In 2011 vond de eerste Post Nuclear Steam modeshow plaats voor een uitverkochte Spiegelbar iin Tivoli op het Summer Darkness festival.

Door het grote succes van de eerste show werd de tweede show in 2012 verplaatst naar de grotere locatie in de Leeuwenberghkerk.

Stap in een andere wereld, waar alleen door stoom aangedreven machines en sensuele magie de dienst uitmaken. Waar de moderne samenleving niet meer is dan een koude herinnering uit het verre verleden!

Post Nuclear Steam-Venus Preserved is alweer de derde editie van dit moderne sprookje over de nasleep van de post nucleaire apocalyps. In navolging van de shows van eerdere shows belooft Venus Preserved wederom grootser en indrukwekkender te worden dan voorgaande jaren!

Met deze mode- (of liever gezegd kunst) – show, gebaseerd op het steampunkgenre dat snel de wereld verovert, laten een aantal getalenteerde jongen kunstenaars je hun visie op een stomende post apocalyptische wereld zien!

Reeds bevestigde kunstenaars zijn de gerenommeerde burlesque danseres Xarah von den Vielenregen, fotokunstenares en hoofdtooidesigner Sonja de Ridder, contactjongleur Beatrice Baumann, tribal fusion  danseres Angela Boeijen en danseres en choreografe Juul Thijssen, maar er zullen meer volgen!


Datum: 26 en 27 juli 2013


Locatie: Leeuwenberghkerk Servaasbolwerk 1A

3512 NK  Utrecht


Vrijdag 26-07-2013

Aanvang show: 19.30

Einde show: 20.15


Zaterdag 27-07-2013

Aanvang show: 17.30

Einde show: 18.15


Na afloop van beide shows zullen de modellen en de kunstenaars in de zaal aanwezig zijn voor een kennismaking en is er bij het orgel van de Leeuwenberghkerk nog extra de gelegenheid voor aanwezige fotografen en pers om de modellen te fotograferen.


De modeshow is een onderdeel van het Summer Darkness festival, maar de organisatie van het festival stelt daarnaast ook losse kaarten speciaal voor de show beschikbaar.

Kaarten zijn vantevoren al te bestellen via de link op de onderstaande pagina:


Klik              voor de routebeschrijving op de site van de Leeuwenberghkerk.


Neem voor perskaarten contact op via het onderstaande emailadres Het Post Nuclear Steam Collectief Presenteert:
Post Nuclear Steam
-
Venus Preserved
De_kunstenaars.html
Contact.html
http://web.me.com/mauritsthiel/Post_Nuclear_Steam_-_Arcane_Journeys/Gallery.html
PNS_2011.html
Pers.html
Webshop.html
PNS_2012.html
De KunstenaarsDe_kunstenaars.html
PersPers.html
WebshopWebshop.html
GalleryGallery.html
ContactContact.html
PNS 2011PNS_2011.html
PNS 2012PNS_2012.html
pr@postnuclearsteam.nlmailto:pr@postnuclearsteam.nlDe_kunstenaars.htmlshapeimage_16_link_0
HIERhttp://www.vredenburg.nl/informatie/36/
Post Nuclear Steam op Summer Darkness
http://www.summerdarkness.nl/festival/programme/event/id/257/name/POST%20NUCLEAR%20STEAM:%20VENUS%20PRESERVED

Foto en hoofdtooi: Sonja de Ridder, model Daisy Giselle, MUA: Chloe Bakker, kleding Rosies Art